top of page
Zoeken

Festival BuitenGewoon 2020 afgelast

We waren er bijna klaar voor…..

Het festival BuitenGewoon was zo goed als rond. Het programma zag er prima uit, met een keur aan nationale en internationale straattheatervoorstellingen op vrijdag 3 en zondag 5 juli 2020. Maar we moeten onze festivalliefhebbers dit jaar helaas teleurstellen. Als gevolg van de maatregelen van de regering om het coronavirus te beteugelen kan BuitenGewoon editie 2020 niet doorgaan.
Natuurlijk betreuren we dit ten zeerste. Maar tegelijkertijd staan we ook volledig achter dit besluit van de regering. De coronacrisis treft ons allemaal en we leven mee met een ieder die hier, op welke wijze en in welke mate dan ook, extra door getroffen wordt.


Kunst en cultuur zouden zeker in deze moeilijke tijden vreugde en plezier zouden kunnen brengen. Maar we realiseren ons dat we op het altijd gezellige festival BuitenGewoon onmogelijk een veilige afstand tussen de toeschouwers kunnen garanderen. Ons festivalpubliek zit, staat en klimt vlak bij elkaar, om de voorstellingen zo goed mogelijk te kunnen bekijken. Jong en oud door elkaar op alle beschikbare vierkante meters van de Doetinchemse binnenstad.De gezondheid van het publiek gaat ons voor alles en we willen de hardwerkende medewerkers in de zorg niet nog meer belasten. Dus…. we richten onze hoop op een snelle verbetering van de situatie voor iedereen, zodat we in 2021 alles uit de kast kunnen halen om er dan samen weer een BuitenGewoon gezellig festival van te maken.55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page