FAQ - Veel gestelde vragen

Wat kost een kaartje?
Een kaartje kost acht euro inclusief een euro servicekosten.
Voor kinderen tot en met vier jaar is het gratis.

Tijdslot reserveren?
Vanwege de coronamaatregelen mag een beperkt aantal mensen op het terrein, om die reden kun je een tijdslot reserveren. Vanaf die tijd kun je het terrein op, het is vervolgens aan jou te beslissen hoe lang je blijft.

Wat krijg ik voor dit bedrag?
Je krijgt toegang tot het festivalterrein van BuitenGewoon op 9, 10 of 11 juli. Je kunt dan één keer de CUBES bezoeken én één keer een bezoek brengen aan het Luminarium. Ook kun je op het terrein iets drinken en een klein hapje eten. En we hebben nog enkele speciale verrassingen voor je!

Waarom verkopen jullie kaartjes?
Goede vraag. We beantwoorden deze vraag voor je in deze Blog

 

Moet ik mijn kaartjes printen?
Dat kan, maar je kunt je ticket ook op je telefoon laten zien bij de ingang van het festivalterrein. Net zo fijn voor het milieu, niet?

Kan ik zonder ticket het terrein op om CUBES en Luminarium aan de buitenkant te bewonderen?
Nee, dat kan niet. We moeten ons helaas houden aan het maximaal aantal mensen op het terrein in verband met de coronamaatregelen.

Yoga in het Luminarium?
We hebben inderdaad ook tickets voor yogalessen in het Luminarium op de donderdagochtend. Er is heel beperkt plek, dus zorg dat je erbij bent!

Welke coronamaatregelen gelden er tijdens het festival?
Dat kunnen we nu nog niet precies zeggen, dat is afhankelijk van hoe de situatie op het moment van BuitenGewoon is. We hebben geprobeerd het festival zo veel mogelijk coronaproof te maken, zodat de kans groter is dat het festival kan doorgaan. We houden nu al rekening met de anderhalve meter afstand, mondkapjes, het desinfecteren van handen en een maximum aantal bezoekers op het terrein. Houd onze social media kanalen en de website in de gaten.  Mocht er iets veranderen dan melden we dat daar.

Wat als ik een kaartje heb gekocht en BuitenGewoon gaat tóch niet door?
Je ticket wordt 100% vergoed☺. Via je e-mail word je hierover geïnformeerd.