top of page
Zoeken

Festival BuitenGewoon zoekt een penningmeester

Houd jij van een avondje theater of lekker naar muziek luisteren en kijken naar prachtige voorstellingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar iemand die ons bestuur komt versterken. Meer informatie? Lees gauw verder.


Beschrijving organisatie:

Theaterfestival BuitenGewoon is sinds 1994 een toonaangevend internationale podiumkunsten-festival in Gelderland. Jaarlijks presenteert het festival uitzonderlijke voorstellingen van nationaal en internationaal niveau. Het festival kent inmiddels een geschiedenis waarbij iedere artistieke programmeur een eigen wending gaf aan het festival. Al ruim 25 jaar is het festival telkens weer spraakmakend.

Theaterfestival BuitenGewoon zoekt een mix van alle podiumkunsten, een mix van grote namen en gedurfde experimenten. Als festival willen we kwaliteit laten zien en horen die het publiek niet snel ergens anders kan beleven. We bieden het publiek een ‘caleidoscopisch venster op de wereld’. (Straat)theater in al haar verschijningen vormt het kloppend hart van de programmering.

Theater, dans, muziek en dergelijke gaan hand in hand en er is naast podiumkunsten aandacht voor beeldende kunsten door middel van bijvoorbeeld cross-overs. Zo krijgen alle facetten, kleuren en smaken aandacht en bewegingsruimte. Theaterfestival BuitenGewoon steunt op gemotiveerde bestuursleden en op een groot aantal gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers. Door hun jarenlange inzet hebben zij een schat aan ervaring en dus een enorme knowhow opgebouwd. Knowhow waarvan iedere keer weer gebruik kan worden gemaakt zolang het festival in deze frequentie kan blijven doorgaan.


Het bestuur bestaat uit: een voorzitter, penningmeester en twee bestuursleden. Daarnaast hebben we nog een programmeur die zorgt voor de programmering van het festival. We komen 1 keer in de 6 weken samen om de organisatie rondom het festival te bespreken.


We zijn op zoek naar iemand die ons bestuur komt versterken in de functie van penningmeester.


Wat vragen wij:

- Enige boekhoudkundige ervaring

- Beschikbaar om ongeveer 1 keer in de 6 weken te vergaderen


Het is ook mogelijk om als duo deze functie te bekleden.

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiën binnen de Stichting Straattheater Doetinchem. Samen met de rest van het bestuur stel je jaarlijks de begroting op en bewaak je deze. Elke maand of elke 6 weken verzorg je de financiële rapportage ten behoeve van de bestuursvergadering. Ten slotte zorg je voor een financieel overzicht welke nodig is voor de verantwoording richting sponsoren en subsidieverleners.


Wij bieden jou een gezellig team dat van doorpakken houdt. Al ruim 25 jaar organiseren we mooie festivals waar we met trots op terugkijken. We hopen samen met jou dit succes voort te zetten!

Heb je interesse? Reageer dan snel! Dit doe je door een korte motivatie en contactgegevens te sturen naar info@festivalbuitengewoon.nl

Vermeld in het onderwerp: Vacature penningmeester

Foto: Theatergroep Hendrik & Co


51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page