Zoeken

BuitenGewoon zoekt bestuurslid

Houd jij van een avondje theater, lekker naar muziek luisteren of genieten van prachtige voorstellingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Festival BuitenGewoon zoekt een bestuurslid die zich voornamelijk bezighoudt met het zoeken naar financieringsmogelijkheden. Om het jaarlijkse straattheaterfestival in Doetinchem mogelijk te maken en gratis te blijven aanbieden aan een breed publiek moeten fondsen en sponsoren worden gezocht en benaderd.


Wat vragen wij van een kandidaat?

- Enige bekendheid met fondsenwerving

- Goede sociale contacten

- Beschikbaar om ca. 1 keer in de 6 weken te vergaderen


Theaterfestival BuitenGewoon is sinds 1994 een toonaangevend internationaal podiumkunsten-festival in Gelderland. Jaarlijks presenteert het festival uitzonderlijke voorstellingen van internationaal niveau. Het festival kent inmiddels een geschiedenis waarbij iedere artistieke programmeur een eigen wending gaf aan het festival. Al ruim 25 jaar is het festival telkens weer spraakmakend.


Theaterfestival BuitenGewoon zoekt een mix van alle podiumkunsten, een mix van grote namen en gedurfde experimenten. Als festival willen we kwaliteit laten zien en horen die het Gelderse publiek nergens anders kan beleven. We bieden het publiek een ‘caleidoscopisch venster op de wereld’. (Straat)theater in al haar verschijningen vormen het kloppend hart van de programmering.


Theater, dans, muziek en dergelijke gaan hand in hand en er is naast podiumkunsten aandacht voor beeldende kunsten door middel van bijvoorbeeld cross-overs. Zo krijgen alle facetten, kleuren en smaken aandacht en bewegingsruimte. Theaterfestival BuitenGewoon steunt op gemotiveerde bestuursleden en op een groot aantal gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers. Door hun jarenlange inzet hebben zij een schat aan ervaring en dus een enorme knowhow opgebouwd. Knowhow waarvan iedere keer weer gebruik kan worden gemaakt zolang het festival in deze frequentie kan blijven doorgaan.


Het huidige bestuur bestaat uit: een voorzitter, penningmeester en twee bestuursleden. Daarnaast hebben we nog een programmeur die zorgt voor de programmering van het festival. We komen gemiddeld 1 keer in de 6 weken samen om de organisatie rondom het festival te bespreken.

We zijn een gezellig team die van doorpakken houdt. Al ruim 25 jaar organiseren we mooie festivals waar we met trots op terugkijken. We hopen samen met jou dit succes voor te zetten!


Heb je interesse? Wil je eerst meer informatie?

Reageer dan via een e-mail aan info@festivalbuitengewoon.nl

Vermeld in het onderwerp: Vacature fondsenwerver

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven