Festival Buitengewoon
Nieuwsbrief
E-mailadres: *
Voornaam:
Achternaam:
Stichting Straattheater Doetinchem
t.a.v. Festival BuitenGewoon
P.O. BOX 69
7000 AB Doetinchem
NL15RABO0384381103
KvK: 41052095
info@festivalbuitengewoon.nl

SponsorenCultuur Zomer Achterhoek

Cultuur Zomer Achterhoek

Gemeente Doetinchem

Cultuur Zomer Achterhoek

Gruitpoort

Fonds Gemeente Spaarfonds

Rabobank

Site Woondiensten
HomeNieuws › Persbericht 10 december 2014

Persbericht 10 december 2014

Na eerste verkennende gesprekken hebben de besturen van Festival BuitenGewoon en Stadsfeest Doetinchem besloten om de komende maanden nader te onderzoeken of samenwerking op meerdere organisatorische werkvelden tot de mogelijkheden behoort. Deze nadere gesprekken zullen de komende twee maanden plaatsvinden. In deze gesprekken staat centraal of , en zo ja hoe, deze samenwerking tot stand zou kunnen komen.

 

De beide besturen hebben elkaar de afgelopen week gesproken en nader kennis gemaakt. Beiden zien op voorhand veel kansen en mogelijkheden tot synergie die bij verdere samenwerking kunnen ontstaan. De samenwerking zou mogelijk in september 2015 al zijn beslag kunnen krijgen.

 

In een tijd van veranderende economische omstandigheden en schuivende politieke keuzes is samenwerking een vorm om continuïteit te kunnen waarborgen en synergie te halen op alle samenwerkende onderdelen..

 

Het streven van beide organisaties is om eind januari 2015 bekend te maken wat de verkenningsgesprekken hebben opgeleverd en op welke wijze de mogelijke samenwerking vorm zou kunnen krijgen.