Festival Buitengewoon
Nieuwsbrief
E-mailadres: *
Voornaam:
Achternaam:
Stichting Straattheater Doetinchem
t.a.v. Festival BuitenGewoon
P.O. BOX 69
7000 AB Doetinchem
NL15RABO0384381103
KvK: 41052095
info@festivalbuitengewoon.nl

SponsorenCultuur Zomer Achterhoek

Cultuur Zomer Achterhoek

Gemeente Doetinchem

Cultuur Zomer Achterhoek

Gruitpoort

Fonds Gemeente Spaarfonds

Rabobank

Site Woondiensten
HomeNieuws › ACCU-avond Burgers Zoo 2016

ACCU-avond Burgers Zoo 2016

Burgers Lights logo

Met ACCU naar de haaien....

Eind februari was er weer een bijzondere avond voor de leden van ACCU, de culturele businessclub van Theaterfestival BuitenGewoon. Deze bijeenkomst vond plaats in Burgers’ Zoo in Arnhem. 

Tijdens een welkomstdrankje in het Safari Restaurant in Burgers’ Bush werd door de voorzitter van BuitenGewoon een korte uitleg gegeven over de plannen voor het festival in 2016. Er staan weer leuke acts en adembenemende voorstellingen op het programma, met artiesten uit binnen- en buitenland. Van kleine intieme voorstellingen tot het grotere spektakelwerk. 

Het kweken van koraal Uitleg filtersysteem 

Aansluitend kreeg de groep onder leiding van 4 dierentuingidsen een uniek kijkje voor en achter de schermen van Burgers’ Ocean. Tijdens de route werden o.a. het haaienbassin, de gigantische filterinstallaties, de diverse aquaria en de kweekbassins voor koraal bekeken, voorzien van deskundige uitleg door de gidsen.

 

Na een gezellige maaltijd van de Big Afrika Braai, werd een wandeling gemaakt langs de lichtobjecten van het Lights Festival. Dit project van Burgers’ Zoo is opgezet in samenwerking met Toro Vormgeving en ShowLine (beide bedrijven zijn ACCU-lid). Door het park heen zijn lichtobjecten geplaatst die goed passen bij de sfeer van de Dessert, de Bush en de Ocean. Zoals woestijnrozen, krekels en kikkers, een mooi uitgelichte waterval, zeepaardjes en kwallen. Een magische toevoeging aan een toch al bijzondere omgeving!

Kleurrijke figuren  Naar de haaien

De bijeenkomst werd afgesloten met een hapje en een drankje. We kunnen terugkijken op een goed bezochte en geslaagde ACCU-avond, in een unieke ambiance. 

Lid worden van de culturele businessclub ACCU en voortaan ook gast zijn bij de ACCU-avonden? Neem contact op via e-mail:info@festivalbuitengewoon.nl